Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، بهمن سعیدی‌پور امروز در جمع اصحاب رسانه با اشاره به وجود بیش از ۱۵ هزار دانشجو دانشگاه پیام نور در استان در خصوص چگونگی برگزاری کلاس‌های این دانشگاه با توجه به وضعیت کرونایی استان، اظهار داشت: از ابتدای شروع کرونا براساس دستورالعمل‌ها تمامی کلاس‌های آموزشی برای دانشجویان به صورت غیرحضوری و براساس سیستم مدیریت یادگیری الکترونیکی برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: سرورهای دانشگاه پیام نور از چهار سرور به هفت سرور ارتقا پیدا کرد و تمامی فعالیت دانشجویان براساس مدیریت یادگیری الکترونیکی است.

رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه تصریح کرد: علاوه بر کلاس‌های الکترونیکی برای هر استاد در این سامانه یک لینک تعریف شده که دانشجو می‌تواند به آن لینک مراجعه و سئوالات خود را از استاد مربوطه مطرح کند.

وی در خصوص امتحانات دانشگاه پیام نور، اضافه کرد: امتحانات در قالب دو بخش برگزار می‌شود یک بخش به‌صورت امتحانات میان ترم است که هشت نمره دارد در این بخش اعضای هیأت علمی و مدرسان دانشگاه پیام نور مکلف هستند شیوه ارزشیابی خود را از طریق سامانه به دانشجویان اعلام کنند و مجاز نیستند از شبکه مجازی استفاده کنند.

سعیدی‌پور ادامه داد: امتحانات پایا ترم بر مبنای ۱۲ نمره در سیستم مدیریت الکترونیکی دانشگاه برگزار می شود و اگر چنانچه دانشجویی موفق به شرکت در آزمون میان ترم نشده مبنای آزمون پایان ترم بر مبنای ۲۰ نمره لحاظ خواهد شد.

وی در پایان از دانشجویان خواست، هرگونه سئوالی در خصوص ارزشیابی و امتحانات پایان ترم و ارتباط با اعضای هیأت علمی و مدرسان دارند به زیرپورتال دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه مراجعه کنند.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه پیام نور دانشجویان یادگیری الکترونیکی آموزش رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه دانشگاه پیام نور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۶۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟

در دنیای امروز همه‌ چیز به سمت هوشمند شدن پیش می‌رود. روندی که تکنولوژی اصلی‌ترین نقش را در آن بازی می‌کند.

مسعود بهرامی، مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران گفت: رویکرد ما در دوره ابتدایی بازی محوری است. اتاق‌های بازی یادگیری، بازی‌های کمک آموزشی و فناوری واقعیت مجازی و ابزارهای آن (عینک) ابزارهایی هستند که ما برخی از مدارس را برای آموزش به آن ها مجهز کرده‌ایم.

بهرامی گفت: در حال حاضر در هر منطقه یک مدرسه به سخت افزار و محتوای آن مجهز هستند. دانش‌آموزان برای تقویت یادگیری خود از آن ها استفاده می‌کنند.

وی با اشاره به این که VR به مدارس پر جمعیت ارائه شده است؛ اظهار کرد: ما به گونه‌ایی برنامه ریزی کرده‌ایم تا در فواصل مختلف چند مدرسه  بتوانند از این فناوری استفاده کنند.

این در حالی است که فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفته بود: در مدارس ما از روش‌های مختلف چند رسانه‌ای همچون ویدئو پروژکتور، فیلم، صوت و آزمایشگاه‌ استفاده می‌شود؛ اما از واقعیت مجازی و افزوده در مدارس ایران استفاده نمی‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • کتاب آموزش زبان انگلیسی برای مبتدیان
  • برگه‌های امتحانات کشوری پایه ششم و نهم چگونه تصحیح می شود؟
  • جزئیات تصحیح برگه‌های امتحانات کشوری پایه ششم و نهم
  • سر دادن شعار «شرمت باد» روبروی خانه رئیس دانشگاه کلمبیا
  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • رقابت بیش از 8 هزار نفر فردا در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • مراد صحرایی: در دولت سیزدهم مرگ سند ۲۰۳۰ را اجرا کردیم / تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی
  • تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی
  • رسالت معلمی دفاع از حق است