Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت علمی دانشگاه پیام‌نور کرمانشاه، بر اساس آخرین نتایج از سوی پایگاه استنادی طلایه‌داران علم تامسون رویترز (ISI-ESI)، در فهرست دانشمندان یک درصد پراستناد دنیا قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت ویسی، عضو هیئت علمی و دانشیار گروه شیمی دانشگاه پیام نور کرمانشاه، بر اساس آخرین نتایج از سوی پایگاه استنادی طلایه داران علم تامسون رویترز (ISI-ESI)، در فهرست دانشمندان یک درصد پراستناد دنیا قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  ویسی، تاکنون ۱۷۷ مقاله در مجلات معتبر ISI چاپ نموده که در سایت رسمی ISI به این مقالات ۳۰۲۹ بار ارجاع داده شده است و در حال حاضر وی دارای h- index ۳۴ در این سایت است.
پایگاه استنادی طلایه داران علم تامسون رویترز (ISI-ESI) به ارائه فهرستی از دانشمندان برتر دنیا می‌پردازد که هر دو ماه یکبار براساس آخرین تحولات در شبکه علم بین الملل روزآمد می‌شوند. مرجعیت علمی مبنای گزینش دانشمندان برتر در پایگاه طلایه داران علم است. مرجعیت علمی براساس تعداد ارجاعات صورت گرفته به پژوهش‌های پژوهشگران تعیین می‌شود. ارجاعات یا استناد‌ها بیانگر میزان استفاده از نتایج پژوهش‌های منتشر شده هستند.   هر چقدر تعداد استناد‌های صورت گرفته به پژوهش‌های یک محقق بیشتر باشد، کیفیت پژوهش‌های وی بالاتر بوده و این پژوهش‌ها از طرف جامعه علمی بیشتر پذیرفته شده اند.
ملاک انتخاب تعداد دانشمندان هر رشته‌ای عبارت است از: کسانی که در ۱۰ سال گذشته مقالاتشان در رشته خود به دلیل ارجاعات، جزو یک درصـد پژوهشـگران دارای بیشتـرین ارجاعات هستند. این کار را بخشی از پایگاه اطلاعات علمی به نام شاخص‌های اساسی علم (Essential Science Indicators) انجام می‌دهد.
پایگاه شاخص‌های اساسی علم یا ESI محققان را بر اساس تعداد استناد‌های دریافتی مقالات آن‌ها در رشته‌های ۲۲ گانه علم، مرتب‌سازی می‌کند و یک درصد آن‌ها تحت عنوان دانشمندان یک درصد برتر معرفی می‌شوند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه پیام نور کرمانشاه اساتید برتر تامسون رویترز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۴۹۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشای مدرک تحصیلی استاد همه‌چیزدان عرصه سیاست ایران | کدام دانشگاه درس خوانده است؟ +سند

بنابر آنچه اقتصاد۲۴ نوشته است، علی اکبر رائفی پور که سال‌ها در محافل رسانه ای او را با مدرک فوق دیپلم یا کارشناسی حسابداری معرفی می‌کردند بالاخره مدرکش منتشر شد و مشخص شده که وی کارشناس حسابداری دانشکاه پیام نور شاهد را با معدل ۱۵ دارد.

در بسیاری از محافل علمی مدرک دانشگاه پیام نور صرفا برای ارائه به دستگاه‌های دولتی برای افزایش حقوق! شناخته می‌شود و بار علمی ندارد. نکته قابل توجه نمره زبان فارسی رائفی پور بوده که ۱۳ است و در مقابل نمره زبان خارجی وی ۱۴ است.

رائفی پور که اخیرا در قامت یک نظریه پرداز اقتصادی خود را مطرح می‌کند نمره درس "توسعه اقتصادی" و "پول و ارز بانکداری" وی هر دو ۱۳ شده است!

دیگر خبرها

  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله
  • عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا به عنوان جوان برتر همدان انتخاب شد
  • نتایج جالب یک پژوهش علمی درباره زنان
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است
  • شمار دانشجویان بازداشتی در آمریکا به 2هزار نفر رسید
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند
  • درآمدهای غیرشهریه‌ای در دانشگاه آزاد حرف نخست را می‌زند/ کرمانشاه؛ مهد ادب و تمدن
  • افشای مدرک تحصیلی استاد همه‌چیزدان عرصه سیاست ایران | کدام دانشگاه درس خوانده است؟ +سند
  • ابلاغ ماده واحده «تعیین ترکیب اعضای هیئت مرکزی جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان»