Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس اساتید خبرگزاری بسیج ، در این جلسه که در دانشگاه پیام نور مرکز کرند غرب برگزار گردید، دکتر یوسف وند رییس سازمان بسیج اساتید استان کرمانشاه با تبریک ولادت باسعادت "حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله علیها" بر نقش اساتید در ارتقای فرهنگ عمومی جامعه خصوصاً جامعه دانشجویی در این مقطع زمانی مهم تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه رییس دانشگاه پیام نور کرند غرب ، دکتر لطفی به بیان فعالیت‌های بسیج اساتید در دانشگاه پرداخت و همکاری بسیج اساتید با بسیج دانشجویی و دانشگاه خوب و مفید توصیف نمود.

در پایان این جلسه حکم مسئولیت نسرین حیدری زاده برای یک دوره دیگر تمدید گردید به ایشان تقدیم شد.

منبع:روابط عمومی بسیج اساتید استان کرمانشاه

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۹۶۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسیج سازندگی پارسال ۴ هزار و ۵۰۰ شغل ایجاد کرد

سرهنگ سید اسلام موسوی مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان گفت: ۳ هزار و ۶۰۰ گروه جهادی در خوزستان فعال هستند، آن یک دهم تعداد کل گروه‌های جهادی در کشور است.

او تعداد قرارگاه فعال در استان را ۳۰ مورد عنوان کرد که در برنامه است تا ۹۰ قرارگاه افزایش یابد.

مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان ادامه داد: بیش از ۱۸۵ هزار بسته معیشتی، ۴۶ هزار و ۵۶۸ قلم نوشت افزار، ۲۹ هزار و ۵۵ پوشاک و کفش و ۱۱۵ هزار و ۶۱۵ قلم موارد بهداشتی در سال ۱۴۰۲ توزیع شد.

به گفته این مقام مسئول تاکنون هزار و ۲۳۴ قلم کالا به عنوان جهیزیه از سوی قرارگاه محرومیت زدایی به زوج‌های در آستانه ازدواج اهدا شد.

سرهنگ موسوی در بخشی دیگری از صحبت‌های خود به اقدامات صورت گرفته در زمینه زیر ساخت‌های اربعین اشاره کرد و گفت: طی این ایام سیل جمعیت انبوهی از مرز چذابه عبور می‌کنند که زیر ساخت‌های آن مناسب نبود و در همین جهت نیز ۳ هزار متر آسفالت در پارکینگ شمالی و ۱۴۴ چشمه سرویس بهداشتی احداث شدند.

همچنین ۲۱۵ موکب از سوی بیش از ۳ هزار جهادگر برپا شدند و ۶۰ هکتار به مساحت پارکینگ‌ها افزوده شد که این اقدامات با همکارب بسیج شهرستان لالی و هماهنگی معاونت امور عمرانی استانداری صورت پذیرفت.

مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت ولیعصر (عج) خوزستان همچنین با اشاره به بیابان زدایی اشاره کرد و اظهار داشت: ۱۱ هزار و ۶۷۲ کیلومتر بیابان زدایی و مدیریت رواناب در یکهزار هکتار طی تفاهم نامه با منابع طبیعی انجام شد.

او به محرومیت زدایی در شهرستان‌های دزپارت و سوسنگرد هم اشاره کرد و ادامه داد: سعی کرده‌ایم در روستا‌های محروم اقداماتی انجام دهیم و تا جای ممکن معابر را به گونه‌ای اساس آن را بریزیم که برای تردد در دسترس باشد و در صورتی که بتوانیم هماهنگی آن را انجام دهیم آسفالت هم می‌کنیم، همانطور که تاکنون یکهزار تن قیر برای آسفالت فراهم شده است.

سرهنگ سید اسلام در خصوص آبراسانی گفت: یکهزار و ۵۵۳ روستا در حال آبرسانی هستند که ۱۸۹ روستا آبرسانی صورت گرفته و طی یکسال گذشته در این حوزه ۲۲ درصد رشد داشتیم که جز با کار جهادی محقق نمی‌شد.

او اضافه کرد: تاکنون ۳۱ مدرسه در مناطق روستایی ساخته شده که برخی از آنها نیز ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشتند.

سرهنگ موسوی بیان کرد: تاکنون همچنین ۵۲ مدرسه تعمیر شدند که برخی مدارس شبانه روزی با ۲۰ کلاس بودند و تمام نیاز‌های تعمیرات نیمکتی و رنگ و شیرآلات و سرویس آن تامین شد.

به گفته او ۳ میلیون و ۱۴۱ هزار و ۲۷۱ توزیع غذای گرم، ۷۵ هزار و ۸۶ تن توزیع گوشت و بیش از ۱۲۹ هزار تن مرغ و یک میلیون و ۵۰۰ هزار قرص نان بین نیازمندان توزیع شد.

سرهنگ موسوی می‌گوید: پارسال ۹۳۰ اردو جهادی برگزار شدند و که هدف از آنها اثراتی است که این اردو‌ها می‌تواند روی جوانان داشته باشد. اثراتی که در پی اردو جهادی ایجاد می‌شود بسیار معنوی است و ما نیز بدنبال آن هستیم تا این جوان دانشجو که بعدا مسئول می‌شود، روستا‌هایی را ببیند که نیاز به کار دارند و در ذهن او ماندگار می‌شود و خودش نیز بعدا کمک رسان به این مناطق باشد.

بر همین اساس ۵ هزار نفر در این اردو‌ها شرکت داشتند و جهادگران به ۶۲۱ نقطه مراجعه کردند.

همچنین در زمینه اقتصاد مقاومتی ۸ هزار و ۹۴۲ نفر آموزش داده شدند تا تا کسب و کار خود را راه اندازی نمایند، زیرا پایه اقتصاد‌های بزرگ، اقتصاد خرد و خانگی است‌و این روش کسب و کار در اولویت بسیج سازندگی قرار دارد که با راه اندازی نمایشگاه‌ها نیز محصولات افراد معرفی می‌گردد.

طبق گفته مسئول بسیج سازندگی تاکنون ۴ هزار و ۵۰۰ نفر به اشتغال خانگی رسیدند و ۲ هزار و ۵۵۰ فقره نیز تسهیلات اعطا شده است.

او اضافه کرد در دزفول نهضت آسفالت راه اندازی شده تا یک میلیون متر مربع در مناطق مختلف آسفالت شود.

سرهنگ موسوی همچنین یادآور شد که در حوزه‌های محیط زیستی اقداماتی در حال انجام است و مراقبت از یک میلیون عرصه از نهال‌ها در حال انجام است همچنین طرح از آبخیز تا جالیز در حال اجرایی شدن است که قرار است ۵ میلیون درخت کشت شود که تاکنون یک میلیون آن کاشته شده است.

او ایجاد نخلستان به نیت ۲۴ هزار شهید خوزستان، احیای قنات‌ها، آزادی سازی زندانیان، افتتاح منازل، و اعزام اثرات جهادی به جشنواره‌ها را از دیگر برنامه‌های بسیج سازندگی بیان کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • سفر معنوی حج فرصتی مناسب برای ترویج وحدت جامعه اسلامی است
  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما
  • امام جعفر صادق (ع) بشریت را به سوی علم و دانش رهنمون ساخت
  • پرداخت ۱۴۵ میلیارد وام اشتغالزایی توسط بسیج سازندگی
  • اعلام آمادگی دانشگاه رازی کرمانشاه برای پذیرش دانشجویان و اساتید اخراجی آمریکا
  • اساتید در شکل‌گیری شخصیت انسان‌هایی که آینده جامعه را می‌سازند، بسیار مؤثر هستند
  • بسیج سازندگی پارسال ۴ هزار و ۵۰۰ شغل ایجاد کرد
  • اعطای بسته حمایتی یک میلیارد تومانی به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور
  • رسالت معلمی دفاع از حق است
  • نحوه استفاده از جایزه شیخ مفید برای استادان شاگردپرور