Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهشی دانشگاه پیام‌نور استان کرمانشاه گفت: برای رفع مشکلات استان باید تیمی متشکل از پژوهشگران دانشگاهی تشکیل شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فرامرز سهیلی، معاون پژوهشی دانشگاه پیام نور استان کرمانشاه بر لزوم انجام کارگروهی و هماهنگ برای رفع مشکلات و نیاز‌های جامعه تاکید کرد و گفت: اگر بتوانیم شرایط را در استان بگونه‌ای فراهم کنیم که دستگاه‌های مختلف نیاز‌های اولویت دار خود را به سازمان برنامه و بودجه اعلام کنند و این سازمان نیز با تشکیل تیمی متشکل از پژوهشگران دانشگاه‌های استان به بررسی و پژوهش درخصوص راهکار‌های رفع این مشکلات بپردازد، بسیار تاثیرگذار خواهد بود و کار‌های بنیادینی درکرمانشاه انجام می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه درحال حاضر دانشگاه‌های کرمانشاه هرکدام به صورت جداگانه پژوهش‌های تقاضا محور دستگاه‌ها و صنایع استان را انجام داده و گا‌ها از تجهیزات و مواد آزمایشگاهی یکدیگر استفاده می‌کنند، اظهارکرد: موانعی از نظر بودجه این دانشگاه‌ها وجود دارد که امکان اینکه بخواهند یک ستاد مشترک تشکیل داده و به مشکلات سازمان‌ها و صنایع استان از طریق پژوهش ورود کنند را ناممکن می‌کند، لذا تشکیل تیمی از پژوهشگران دانشگاهی زیرنظر سازمان برنامه و بودجه یک راهکار مناسب است.

معاون پزوهشی دانشگاه پیام نور کرمانشاه در ادامه آفت بزرگ پژوهش در ایران را دولتی بودن بودجه آن دانست و گفت: در حال حاضر ۹۵ درصد از بودجه پژوهش کشور از بخش دولتی و تنها پنج درصد از آن مربوط به بخش خصوصی و یا خصولتی است، درحالیکه درکشوری همانند ژاپن ۹۵ درصد بودجه پژوهش خصوصی و تنها پنج درصد دولتی است.

وی تصریح کرد: زمانی که بخش خصوصی برای پژوهش اعتبار می‌دهد، انتظار دارد بابت هزینه‌ای که می‌کند خروجی دریافت کند، اما در بخش دولتی چنین مسئله‌ای وجود ندارد و تنها اعتبار صرف می‌شود، بدون آنکه پیگیری چندانی برای نتایج آن انجام گیرد.

سهیلی متذکرشد: این مشکل همانند یک بیماری در تمام دانشگاه‌های ایران رواج دارد و تنها منحصر به یک یا دو دانشگاه نیست.

وی در ادامه فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه پیام نور کرمانشاه را بالاتر از میانگین دانشگاه‌های پیام نور کشور دانست و گفت: به منظور توسعه حوزه پژوهش در نظر داریم تا سال آینده یک شرکت دانش بنیان و دو مرکز رشد را برای اولین بار در دانشگاه پیام نور کرمانشاه راه اندازی کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه پیام نور کرمانشاه دانشگاه های کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۸۷۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرحله دوم واگذاری اختیارات از ستاد به صف در دانشگاه تهران آغاز شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد نوحه‌گر، معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران در پانزدهمین نشست معاونان اداری و مالی دانشگاه تهران در دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران با گرامیداشت هفته معلم، با تاکید بر نقش سیاستگذاری ستاد دانشگاه، گفت: اعتقاد داریم قدرت ستاد با واگذاری اختیارات به صف بیشتر خواهد شد و تمرکززدایی و واگذاری اختیارات از ستاد به صف، زمینه تحرک و پویایی و چابکی در کار را افزایش می‌دهد. البته این واگذاری با نظارت صورت می‌گیرد تا به درستی اجرا شود. انتظار می‌رود مسئولان صف دانشگاه هم از این اختیارات به نحو احسن استفاده کنند.

وی با اشاره به عملیاتی شدن تجمیع ردیف‌های بودجه دانشگاه تهران در سال ۱۴۰۱، گفت: فرآیند اجرای کاهش ردیف‌های بودجه دانشگاه تهران با طرح در قانون بودجه و بر اساس مصوبات مجلس شورای اسلامی عملیاتی شد. تک ردیف شدن بودجه دانشگاه تهران باعث مدیریت مالی، انضباط مالی، عدالت و کنترل دقیق بودجه بین واحد‌های تابعه شده است و همچنین تجمیع شدن بودجه تفصیلی باعث تسریع در بررسی و تأیید آن توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شده است.

عضو هیات رئیسه دانشگاه تهران تصریح کرد: بعضی از واحد‌های دانشگاهی به دنبال این هستند که اختیار منابع مالی‌شان در اختیار خودشان قرار گیرد که ما هم استقبال می‌کنیم و مسیر باز است ولی بایستی به اندازه اختیاری که می‌گیرند مسئولیت‌پذیر هم باشند. این کار لازم است با دقت بالایی انجام شود و هر اعتباری که برای این واحد‌ها مصوب شد، بر اساس همان اعتبار برنامه‌ریزی کنند و مسئولیت‌پذیری خود را افزایش دهند.

 نوحه‌گر در بخش دیگر سخنانش، بر مشارکت حداکثری واحد‌های دانشگاه در برگزاری بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران همزمان با ۹۰ سالگی دانشگاه تهران تاکید کرد و گفت: یونسکو در سال ۲۰۱۷ اعلام کرد که کهن‌ترین سنت دانشگاهی جهان متعلق به ایران است و شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز اواخر فروردین ماه ۱۴۰۳ ماموریت برگزاری بزرگداشت سنت دانشگاهی در ایران زمین را با پیشنهاد رئیس دانشگاه تهران به دانشگاه تهران واگذار کرد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع دانشگاه تهران با بیان اینکه فعالیت کارگروه‌های مربوط به برنامه‌های نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران از سه ماه قبل آغاز شده است، معاونان اداری و مالی دانشکده‌ها و واحد‌های دانشگاهی دانشگاه تهران را مکلف کرد تا به عنوان حلقه وصل واحد‌های دانشگاهی با ستاد برگزاری آیین بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران که همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران تا پایان سال ۱۴۰۳ ادامه دارد، مشارکت داشته باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۵۰ شرکت دولتی در نیمه اول ۱۴۰۲ زیان‌ده بودند
  • تزریق۳۶همت‌ اعتبارشرکتهای دولتی در امورفرهنگی برای اولین بار
  • سد بزرگ ایران پر شد | هشدار مهم : از رودخانه فاصله بگیرید
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها
  • تصویری از حمل پرچم جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه دولتی امریکا
  • پیام ده‌روسی به لورکوزن: به کامبک اعتقاد داریم
  • پیام تسلیت امام جمعه و استاندار کرمانشاه در پی شهادت شهید فرزین بلیان
  • ارزیابی مشکلات قلبی را به ChatGPT نسپارید!
  • مرحله دوم واگذاری اختیارات از ستاد به صف در دانشگاه تهران آغاز شد
  • رسالت معلمی دفاع از حق است