Web Analytics Made Easy - Statcounter


کرمانشاه- رئیس انجمن عکاسان جوانرود از موفقیت عکاسان جوانرودی در جشنواره‌های بین‌المللی خبر داد و گفت: علی رغم این موفقیت‌ها برای فعالیت نیازمند حمایت نهادهای فرهنگی هستیم.

به گزارش خبرنگار بی‌باک، آثار «ادریس خسروی زاده» عکاس جوانرودی و رئیس انجمن عکاسان شهرستان جوانرود از استان کرمانشاه به چندین جشنواره بین‌المللی راه یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از موفقیت‌های اخیر این عکاس جوانرودی می‌توان به راهیابی آثارش در «جشنواره عکس ویکتورپولینسکی قرقیزستان‌ ۲۰۱۷» به دبیرخانه جشنواره یاد کرد. آثار وی همراه با ۲ عکاس دیگر جوانرودی در قالب ۱۰ فریم عکس و در ۹ بخش مورد پذیرش دبیرخانه جشنواره مذکور قرار گرفت.

در این جشنواره ۴ اثر در ۴ بخش از «ادریس خسروی زاده»، ۳ اثر در ۲ بخش از هادی محمدی و ۳ اثر از مجتبی فخری در ۳ بخش مورد پذیرش قرار گرفت.

جایزه ویکتورپولینسکی زیرنظر فدراسیون بین‌المللی هنر عکاسی‌(فیاپ)، انجمن عکاسی آمریکا، کلوپ عکس فوکوس و اتحادیه بین‌المللی عکاسان هنری برگزار می‌شود.

از دیگر موفقیت‌های این هنرمند عکاس جوانرودی از استان کرمانشاه می توان به پذیرش آثارش در جشنواره «نوروز تاجیکستان ۲۰۱۷» و «نمایشگاه تمدنهای باستانی یونان» طی امسال اشاره کرد.

موفقیت عکاسان جوانرودی در جشنواره‌های ویکتورپولینسکی قرقیزستان‌ و نوروز تاجیکستان

وی در گفتگو با خبرنگار مهر، اشاره ای نیز به موفقیت‌های اعضای انجمن عکاسان جوانرود داشت و گفت: از جمله موفقیت‌های آنان علاوه بر «جشنواره عکس ویکتورپولینسکی قرقیزستان‌ ۲۰۱۷» می توان به موفقیت‌هایی در «جشنواره عکس نوروز تاجیکستان ۲۰۱۷» اشاره کرد که در این جشنواره «امید حیدری فر» موفق به کسب یک مدال و پذیرش ۴ عکس دیگر (جمعا ۵ عکس) توسط دبیرخانه جشنواره برای نمایشگاه شد.

خسروی زاده افزود: همچنین در این جشنواره از هادی محمدی ۷ عکس، مجتبی فخری ۲ عکس و خدو من(ادریس خسروی زاده) ۲ عکس پذیرش شد.

وی اشاره ای نیز به سایر فعالیت های خود داشت و گفت: من با توجه به ظرفیت‌های هنری شهرستان جوانرود و استعدادها عکاسی آن از سال گذشته به صورت جدی پیگیر تشکیل انجمن عکاسان جوانرود شدم و به عنوان اولین شهرستان استان بعد از مرکز استان موفق به اخذ مجوز آن شدیم.

نیازمند حمایت نهادهای فرهنگی هستیم

این عکاس برجسته بین المللی و اهل جوانرود ادامه داد: هم‌اکنون حدود ۵۰ نفر عضو انجمن عکاسان جوانرود هستند اما علی رغم این استعدادها، ما برای فعالیت به حمایت از طرف نهادهای فرهنگی نیاز داریم.

وی اشاره ای نیز به پیشینه کاری خود داشت و گفت: عکاسی را به صورت تجربی از سال ۷۹ فرا گرفتم و از این سال تا سال ۸۱ در رشته کاردانی هنرهای تجسمی تحصیل کردم.

خسروی زاده افزود: البته در سال های ۸۵ و ۸۶ نیز به عنوان دبیر کانون فیلم و عکس دانشجویان دانشگاه پیام نور جوانرود فعالیت داشتم.

وی از نمایش آثارش در نمایشگاه گروهی دانشجویان تربیت معلم اصفهان طی سال ۸۰، نمایشگاه انفرادی عکس کودک جوانرود طی شهریور ماه سال ۸۲، نمایشگاه انفرادی دانشگاه پیام نور جوانرود طی سال ۸۳، نمایشگاه گروهی مدارس شهرستان جوانرود طی اردیبهشت ماه سال ۸۵، نمایشگاه گروهی منتخبین جشنواره هنرهای تجسمی دانشجویان پیام نور کشورطی تیرماه سال ۸۵ و نمایشگاه گروهی دانشجویان پیام نور جوانرود طی اسفندماه سال ۸۵ خبر داد.

این عکاس موفق جوانرودی یادآور شد: کار عکاسی را تاکنون نیز ادامه داده و سالل ۹۴ به عضویت انجمن عکاسان کرمانشاه درآمدم. همچنین در سال ۹۴ به عنوان عکاس خبرگزاری کردپرس فعالیتم را در این رشته ادامه دادم.

وی افزود: همچنین آثار من در نمایشگاه گروهی منتخبین جشنواره هنرهای تجسمی کرمانشاه طی بهمن ماه سال ۹۴ و نمایشگاه گروهی منتخبین مسابقه عکس انتخاب برتر سنقر طی خرداد ماه سال ۹۵ به نمایش در آمد.

موفقیت‌ها در جشنواره‌های داخلی

وی همچنین در طی فعالیت های هنری خود به عنوان عکاس تقدیر شده پنجمین جشنواره تئاتر دانشجویی مراکز تربیت معلم استان اصفهان سال ۸۰ معرفی و نفر سوم مرحله نیمه نهایی مسابقات فرهنگی هنری مراکز تربیت معلم و آموزش عالی کشور در رشته عکاسی سال ۸۱ شد.

خسروی زاده عکاس تقدیر شده جشنواره عکس مهر سال ۸۳ نیز شناخته شد و به عنوان نفر سوم مسابقه علمی معلمان هنر شهرستان جوانرود سال ۸۳ مورد تقدیر قرار گرفت.

وی همچنین عکاس تقدیر شده پنجمین جشنواره سراسری هنر دانشجویان پیام نور کشور در سال ۸۵ بود و به عنوان نفر دوم مسابقه علمی آنلاین تخصصی درس هنر معلمان هنر استان کرمانشاه سال ۹۲ و نفر دوم بخش مهمان (کشوری) مسابقه عکس انتخاب برتر سنقر سال ۹۵ مورد تقدیر قرار گرفت.

نمایش آثار در جشنواره بین المللی اقوام

همچنین ۴ اثر از این هنرمند عکاس جوانرودی در بخش نمایشگاه عکس جشنواره بین المللی اقوام ایرانی که بهمن ۹۵ برگزار شد، به نمایش در آمد.

خسروی زاده دارای مدرک لیسانس علوم اجتماعی است و کاردانی هنرهای تجسمی را نیز سال های ۷۹ تا ۸۱ از دانشگاه تربیت معلم اصفهان گرفته است. وی همچنین حدود ۱۶ سال است که در رشته هنر و در استان کرمانشاه تدریس می‌کند.

این عکاس موفق جوانرودی دوره های کوتاه مدت عکاسی مستند و گزارشی را نزد مجید پاکرای در انجمن سینمای جوان کرمانشاه طی اسفند ۹۳ فرا گرفته و گرایشات مورد علاقه اش در عکاسی طبیعت، حیات وحش، مستند اجتماعی و خبری است.

پتانسیل‌های هنری در جوانرود بسیار بالاست

این عکاس موفق در عرصه بین‌المللی هم‌اکنون به عنوان عکاس روزنامه همشهری در کرمانشاه نیز فعالیت دارد و ریاست انجمن عکاسان شهرستان جوانرود را نیز عهده دار است.

وی با بیان اینکه در شهرستان جوانرود پتانسیل هنری بسیار بالاست تاکید کرد: در صورت حمایت مسئولان به ویژه مسئولان فرهنگی، جوان‌های این منطقه وقتشان را صرف کارهای بیهوده و بعضا خطرناک نخواهند کرد.

خسروی پور در پایان خاطرنشان کرد: در راستای تقویت بنیه هنری این جوان ها در شهرستان جوانرود طی سال گذشته موفق شدم اولین جشنواره عکس اورامانات را به سرانجام برسانم که استقبال خوبی هم از این جشنواره صرت گرفت و درسطح کیفی خیلی خوبی برگزار شد.


--------------------------------------------------------------------------

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۱۴۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین هدف جشنواره اقوام ایران زمین پر کردن شکاف بین نسلی است

ایسنا/لرستان مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان گفت: مهم‌ترین هدف از برگزاری چهارمین جشنواره اقوام ایران زمین پر کردن گسست و شکاف‌های بین نسلی است.

محمدکریم خورشیدوند در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به برگزاری چهارمین جشنواره اقوام ایران زمین، اظهار کرد: جشنواره ملی اقوام ایران زمین رویدادی فراملی است و ماهیت فرهنگی دارد و هدف آن نیز حفظ میراث فرهنگی اقوام ایرانی و نمایش وحدت و انسجام ملی است.

وی ادامه داد: این جشنواره در سال ۱۳۸۴ برای اولین بار در استان گلستان به همت بنیاد ایران‌شناسی برگزار شد و در فهرست رویدادهای سازمان گردشگری جهانی نیز به ثبت رسیده است.

خورشیدوند بیان کرد: لیست برخی برنامه‌های اجراشده در آن زمان نمایشگاه صنایع دستی، هنرهای سنتی و سوغات، اجرای موسیقی سنتی و آیینی و بخش‌های روستایی بود که سیاه‌چادرهای مختلف از اقوام مختلف برپا شد، چون به رسم و رسوم و تاریخ و تمدن اقوام مختلف ایران زمین اشاره داشت.

او تأکید کرد: برگزاری این رویداد فرهنگی باعث می‌شود مطالعه ما نسبت به اقوام ایران زمین و تاریخ سرزمین‌مان بیشتر شود.

وی افزود: اگر بخواهیم تعریف اقوام ایران زمین را بگوییم به مردمی می‌گویند که در زمان باستان در حیطه قلمرو شاهنشاهی در زمان‌های مختلف زندگی می‌کردند و دارای حکومت و تمدن بودند، چه در دوره هخامنشی، اشکانیان و ساسانیان که تاکنون تغییرات و رویکردهای مختلفی داشتند؛ اما آنچه از تاریخ مطالعه می‌کنیم وجه اشتراک بین این اقوام مختلف است که در دولت‌های حکومت‌های مختلف زندگی می‌کردند.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان بیان کرد: اقوام ایران زمین در عصر هخامنشیان به ایران و انیران تقسیم شدند که لقب‌های دوران هخامنشی و ساسانی بودند، امیران به غیر آریایی‌ها می‌گفتند و ایران نیز به کسانی که اصالتاً آریایی بودند، فهرستی از اقوام مختلف در این قلمرو هخامنشی در سنگ‌نوشته‌های تخت جمشید و دیگر جاها آمده است.

وی گفت: زبان محاوره‌ای اقوام ایران زمین در ایران باستان، پهلوی یا همان پارسی میانه بوده که این قلمرو باعث نزدیکی بیشتر زبانی در اقوام شده است، شاید امروزه بیش‌ از ۳۲۰ میلیون نفر وجه اشتراک زبانی با ما دارند و جزء اقوام ایرانی محسوب می‌شوند و اقوامی در طول تاریخ کشورهای مختلفی بودند که از ایران جدا شدند.

خورشیدوند با اشاره به اینکه در تعریف خانواده داریم که خانواده‌ها اجزای سازنده یک جامعه هستند، ادامه داد: یعنی کودک در خانواده و کانون آن هم جامعه‌پذیر و هم تربیت می‌شود، این جامعه‌پذیری و تربیت انسان درون کانون خانواده متأثر از قومیت است و همین تنوع قومیت‌ها باعث شده خرده‌فرهنگ‌ها به‌عنوان رنگین‌کمان فرهنگی در ایران شکل بگیرد.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان گفت: مهم‌ترین هدف برگزاری این رویداد فرهنگی هنری پر کردن گسست و شکاف‌های بین نسلی است و پیدا کردن هویت واقعی ملی که امروزه تحت عنوان فرهنگ غنی ایرانی اسلامی می‌شود از آن یاد کرد. همچنین معرفی ظرفیت‌های موجود و جاذبه‌های گردشگری به‌ویژه در لرستان از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره است.

وی بیان کرد: جهاد دانشگاهی لرستان چهارمین جشنواره اقوام ایران زمین را در سه بخش علمی، فرهنگی و هنری به همت همه دستگاه‌های فرهنگی برگزار خواهد کرد که از همین جا از همه دستگاه‌های فرهنگی از جمله میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه هنری، دانشگاه لرستان، بنیاد ایران شناسی، دانشگاه‎های استان، علوم پزشکی، فنی و حرفه‌ای، مرکز لرستان‌شناسی دانشگاه لرستان، شهرداری، شورای اسلامی شهر خرم‌آباد و همه دستگاه‌های فرهنگی انتظار داریم کمک کنند تا بتوانیم به واسطه وجود این جشنواره لرستان را بیشتر از پیش معرفی کنیم.

او گفت: لرستان ظرفیت‌های خوبی دارد و مهمتر از همه اینکه ما سرزمین فراوانی بوده‌ایم و هستیم و این فراوانی بیشتر غنای فرهنگی ماست ولی آن‌طور که باید تبلیغ نکردیم و می‌توانیم از ظرفیت این جشنواره استفاده کنیم تا رابطه بین اقتصاد و فرهنگ نیز در این‌گونه جشنواره‌ها تبلور پیدا کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین هدف جشنواره اقوام ایران زمین پر کردن شکاف بین نسلی است
  • چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای بیابانک برگزار شد
  • از مدار بهره برداری خارج شدن چشمه کاوات به علت طغیان
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم
  • جشنواره‌های امام رضا (ع) سبب‌ساز توسعه فرهنگ رضوی است
  • مرکز مطالعات عراق با ۱۰۰ عنوان به نمایشگاه کتاب می آید
  • تور سراسری تصویر ایران آغاز شد
  • اعلام تحریم های ایران علیه افراد و نهادهای آمریکایی و انگلیسی/  نامه ایران به شورای امنیت در رد اتهامات اسرائیل/ حمله آمریکا و انگلیس به شمال یمن/ اعلام برگزاری رزمایش نظامی آمریکا و پاکستان
  • راهیابی ماندستان به جشنواره رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • بیش از ۱۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی برای ورود به چرخه تولید چشم انتظار حمایت دولت